نماز در همه جا، نماز در همه وقت ...!
بعد از شناخت خدا, نمازبرترین كارهاست
امـام صـادق(ع) در پـاسخ به سؤال از بهترین اعمال بعد از معرفت خدا،
فرمود: بعد ازمعرفت (خدا) هیچ چیزى با این نماز برابرى نمى كند.
هر امر را آدابی است که بدون آن آداب امر به تمام انجام نگیرد و ناقص باشد و چه امری بالاتر از اینکه باید در محضر رب العالمین زانوی ادب زد آن هم به آدابی کامل و شایسته!
ادامه مطلب...
برخی موضوعات این کتابها :
نماز در كلام امام خمينى (ره ) ، نماز در كلام مقام رهبرى آيت الله خامنه اى ، آداب نماز ، نماز از ديدگاه فرزانگان و انديشمندان ، نماز اول وقت ، نمازهاى : جماعت - جمعه ، نماز شب ، حضور قلب در نماز ، تعقیبات نماز ، فلسفه عبادات ، آثار و برکات نماز ...
ادامه مطلب...

ادامه مطلب...
نوم علی یقین خیر من صلوه فی شك. " 1 ".
خوابی كه توام با یقین وباور حق باشد بهتر است از نمازی كه با شك و تردید خوانده شود.
اگر چه نماز یك عبادت است كه به بدن مربوط میشود و باید ترتیب موالات را در آن مراعات كرد و چیزی كم و یا زیاد نشود، لكن صحت نماز و جان آن موقوف به معرفت معبود و تذكر و یاد آوری اسماء و صفاتی كه شایسته اوست میباشد و به عبارت دیگر نماز حقیقی و روحانی آن نمازی است كه از روی معرفت، ادراك شعول و یقین باشد و در غیر این صورت چیزی جز نمازجسمانی و كالبد بیروح نخواهد بود. لذا است كه خواب انسان عالم ، از نماز جاهلی كه توام باتردید در عقیده باشد بهتر است. از این رو وقتی امیرالمومنین علیهالسلام شنید كه یكی از مردم حروریه (خوارج نهروان) نماز شب بجاآورده و قرآن میخواند، فرمود: با یقین خوابیدن بهتر از نماز خواندن با شك و تردیداست.
ادامه مطلب...
سرگرد اسماعیل لشکری :
هنگامی که در سال 1362 به لشکر 88 زاهدان منتقل شدم.
در میان کارکنانی که دارای حسن شهرت بودند و از آنها به نیکی نام برده می شد، بیش از همه نام یعقوب احمد بیگی به میان می آمد.
ادامه مطلب...
با شیهد علی اکبر هاشمی از مرداد ماه 1345 در دانشکده افسری آشنا شدم.
از همان روزهای اول آشنایی او را فردی مؤمن و نماز خوان دیدم ، حتی در سخت ترین روزهای خدمت دانشجویی که بسیار طاقت فرسا بود، هر گز نمازش را ترک نمی کرد.
ادامه مطلب...